Contact
Waar zijn wij te vinden
Portfolio
Selectie van ons werk
Wie ben ik
Alles over KOOPMAN IT

Wie ben ik

Automatisering all over the place
In het bedrijfsleven vindt een voortdurende uitwisseling van informatie plaats. De hoeveelheid informatie neemt echter nog altijd toe en we stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit en de snelheid waarmee die informatie wordt overgebracht. Willen we onze organisatie dynamisch en slagvaardig houden, dan is een modern, perfect werkend (communicatie) netwerk, universeel voor data, spraak en video, onmisbaar. Een juiste combinatie tussen data- en tele-videocommunicatie, de zogenaamde telematica infrastructuur, is hierbij van doorslaggevende betekenis. De kosten willen we echter zo laag mogelijk houden. Het netwerk moet een lange levensduur hebben en op een gemakkelijke en goedkope manier uit te breiden zijn.

KOOPMAN IT heeft de specialistische kennis in huis om dit te realiseren. U kunt mij inschakelen vanaf het moment dat u ook maar denkt aan automatiseren. Ik kan samen met u een plan maken, dat geheel is gericht op uw organisatie. Immers, iedere organisatie is anders en de mogelijkheden zijn talrijk. Ik maak een inventarisatie van uw wensen en eisen. Wij gaan hiermee aan de slag en komen met een passend, onafhankelijk advies.

Vervolgens maak ik een technisch ontwerp en uiteindelijk komt het resultaat in de vorm van een projectvoorstel voor u te liggen. Een belangrijk aspect hierbij vormt de toekomst. KOOPMAN IT is steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kan deze eventueel verwerken in het voorstel. Bovendien houdt ik rekening met uw toekomstige behoeften, zodat het netwerk ruim voldoende groeimogelijkheden in de tijd heeft.

Een eerlijk advies, ook als u liever iets
anders hoort. Ik werk met onze klanten
als partner en uw belang komt op de eerste plaats.
Dat, is KOOPMAN IT. En wie bent u?