Contact
Waar zijn wij te vinden
Portfolio
Selectie van ons werk
Wie ben ik
Alles over KOOPMAN IT

Website Ontwikkeling

KOOPMAN IT ontwikkelt websites voor een breed spectrum aan klanten. Daarbij staat altijd voorop dat uw website u moet helpen uw doelen te bereiken. Vaak is een digitaal visitekaartje alleen niet genoeg, maar wilt u bezoekers van uw site motiveren contact met u op te nemen of een aanschaf te doen. Het stimuleren van indirecte of directe verkoop vormt dan ook altijd een van de belangrijkste pilaren waar onze websites zich op richten.

Samen met u denken wij mee over uw doelgroepen, de communicatie in hun richting en wat uw bezoekers motiveert. Hoe sluiten ontwerp, technologie en tekst op elkaar aan in een uniforme uitstraling die past bij wat uw klanten zoeken? Daarbij leveren wij een totaalpakket aan diensten die u onderstaand in een handig overzicht terug kunt vinden.

Uw website laten ontwikkelen door KOOPMAN IT betekent kiezen voor een partner die actief met u meedenkt en werkt met de modernste en veiligste technologie. Wij leveren onze websites op met een gebruiksvriendelijk CMS (content management system) die u zelf in staat stelt wijzigingen en updates door te voeren zonder technisch onderlegd te zijn. 

Onze Website ontwikkeling diensten:
• Grafisch ontwerp van uw nieuwe website
• Technische opbouw van uw nieuwe website
• Domeinregistratie & Hosting
• E-mailservices
• Eigen CMS met:
  ◦ Beheren en updaten van online teksten
  ◦ Aanmaken van nieuwe menu's in uw website
  ◦ Plaatsen en updaten van nieuwsberichten
  ◦ Uw fotogallery beheren
  ◦ Bekijken van alle websitestatistieken
Neemt u vrijblijvend contact met ons op om een adviesgesprek te plannen.