Contact
Waar zijn wij te vinden
Portfolio
Selectie van ons werk
Wie ben ik
Alles over KOOPMAN IT

Security

Internet Beveiliging
WatchGuard bouwt betaalbare, ‘all-in-one’ netwerk en content beveiligings oplossingen voor een diepgaande beveiliging en bescherming van zakelijke content, netwerken en de organisaties waarin deze worden ingezet. WatchGuard's bekroonde Extensible Threat Management (XTM) netwerk-beveiligingsoplossingen omvatten een firewall, VPN en beveiligingsinstrumenten om netwerken te beschermen tegen spam, virussen, malware en inbraken. De nieuwe Extensible Content Security (XCS) appliances zorgen voor content-beveiliging voor email en web, gecombineerd met data loss prevention (DLP) voor volledige content bescherming. WatchGuard’s oplossingen zijn uitbreidbaar en schaalbaar, waardoor het gewenste beveiligingniveau kan worden ingesteld, van kleine bedrijven tot organisaties met 10.000+ medewerkers. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1996 hebben wereldwijd al meer dan 900.000 WatchGuard beveiligings- appliances hun weg naar gebruikers gevonden.

WatchGuard Security Appliances
Bedrijven die op zoek zijn naar bewezen netwerk-beveiligingoplossingen komen vanzelf bij WatchGuard terecht. Wij bieden onze klanten uitmuntende betrouwbaarheid, service, ondersteuning en innovatie, en een brede keuze uit producten en oplossingen die voldoen aan de specifieke zakelijke eisen die de organisatie stelt.

WatchGuard® Next-Generation Firewalls (NGFW)
WatchGuard next-generation firewalls zijn ontwikkeld voor grootzakelijke klanten die zich geen downtime kunnen permitteren. Ze voorzien in de veiligheidsinspectie van alle dataverkeer met zeer hoge snelheid, ook wel ‘true line-speed’ genoemd, en ondersteunen multi-gigabit packet filtering throughput, met full-box redundancy en een unieke ‘drag-and-drop’ opbouw voor een VPN in nevenvestigingen. Deze NGFW oplossingen zorgen voor de krachtige bescherming die organisaties nodig hebben, met ongeëvenaarde transparantie - zowel real-time als historisch – van de gebruiker, het netwerk en beveiligingsactiviteiten. Ze stellen ondernemingen in staat om zonder veel moeite een sterke beveiliging en aanvaardbare gebruikersregels te definiëren, af te dwingen en te toetsen, die zorgen voor verhoogde medewerkerproductiviteit en verminderde risico’s voor bedrijfskritische intellectuele eigendommen en klantgegevens.

WatchGuard® XTM Series
De XTM-familie van netwerkbeveiligings-appliances biedt eersteklas, prestatie-georiënteerde oplossingen voor de zakelijke markt. Supersnelle throughput gaat samen met geavanceerde netwerkfunctionaliteit om grote hoeveelheden verkeer veilig te verwerken, en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Meegeleverd wordt een serie flexibele management-tools waarmee IT-beheerders de beveiliging door middel van een intuïtief te bedienen centrale console kunnen beheren, een command line interface en een web gebruikersinterface. Het assortiment biedt keuze uit maar liefst 14 modellen, voor kleine tot middelgrote bedrijven, van (minder dan) 50 tot maximaal 4.000 gebruikers.