Contact
Waar zijn wij te vinden
Portfolio
Selectie van ons werk
Wie ben ik
Alles over KOOPMAN IT

Email Marketing

Even voorstellen KIT’s Mail! staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hiermee ontwerp, schrijf en manage jij jouw nieuwsbrieven erg eenvoudig. Mocht het toch niet helemaal lukken, dan staat ons deskundige supportteam klaar voor je. En aangezien ons systeem Nederlands is, voldoe je ook direct aan de Europese Privacywetgeving (AVG). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? KIT’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing!

Nieuwsbrieven
Het verzenden van nieuwsbrieven aan relaties zorgt bij de ontvangers voor een regelmatige herinnering aan uw bedrijf. Maar, het ontwerp en de inhoud van deze nieuwsbrieven moet pakken en origineel zijn; hiermee valt of staat de respons ratio. 

Ook worden uitgebreide rapportages verzorgd. Zo komt u te weten hoevaak uw nieuwsbrief gelezen is, of mensen op links hebben geklikt en of/hoe zij vervolgens verder hebben gekeken op uw website. Hiermee ziet u exact wat het resultaat van uw marketingacties u oplevert aan concrete reclame en klantenbinding.