Contact
Waar zijn wij te vinden
Portfolio
Selectie van ons werk
Wie ben ik
Alles over KOOPMAN IT

Automatisering

Graag geziene gast
Het bedrijf bedient de grafische sector en marketingafdelingen van grote bedrijven in de randstad. KOOPMAN IT is een graag geziene gast bij onder meer marketing- en communicatiebureau M.A.S.C. Company uit Den Haag, de Centrale Discotheek in Rotterdam en Drukgroep Maasland & Ruygrok uit Maasdijk. Deze bedrijven maken gebruik van de grondige kennis die KOOPMAN IT bezit op grafisch en infrastructureel gebied. Daaronder vallen de installatie, implementatie van hard -en software.  Jos Koopman, zelf ooit begonnen op een DOS-computer maar inmiddels verslaafd aan Apple, beschikt over ruim 25 jaar automatiseringsachtergrond, waarvan ruim 17 jaar met Apple. "De automatiseringsmogelijkheden op grafisch gebied zijn complex, de ontwikkelingen blijven maar doorgaan".

Automatisering all over the place
en terecht: de zegeningen van de digitale revolutie zijn talrijk. In al z'n verschijningsvormen: van software tot hardware. Van standalone workstation tot netwerk-server.Van intranet tot internet. U kent het, al dan niet uit uw eigen Apple (grafische) praktijk. Dan weet u ook hoe complex de materie is. Hoe ruim de keuze, hoe veelzijdig de mogelijkheden. En ook: hoe snel de automatiseringshorizon verschuift. Om in die dynamiek toch de beste koers te vinden en te houden, moet je een expert zijn... of er een beroep op doen. KOOPMAN IT kent de wegen, volgt de ontwikkelingen en kan - op basis van uw wensen - aangeven welke route voor uw doel het beste is. Wij bieden advies, service en support in de ruimste zin: bij de aankoop van nieuwe Apple systemen of componenten, bij de uitbreiding en/of vervanging van bestaande systemen. En meer: we verzorgen de installatie en implementatie van hardware, software en netwerken - ook het beheer - en het onderhoud van configuraties en werkplekken.

Uw partner in automatisering
Grafische vormgeving is een complexe materie. Om een afbeelding mooi op print of beeldscherm te laten overkomen zijn tal van technische handelingen nodig. Bovendien is de keuze uit grafische softwarepakketten enorm en zijn de toepassingsmogelijkheden oneindig. Goed gereedschap en vakkennis zijn daarom de eerste vereisten voor een optimaal resultaat. Het bedrijf dat alles van grafische vormgeving en Informatie Technologie afweet is KOOPMAN IT. KOOPMAN IT is gevestigd Mendelssohnstraat 67 te Capelle aan den IJssel. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van automatiseringsproducten, het aanbieden van communicatieoplossingen, service en onderhoud van apparatuur (op basis van een 24/7 garantie), projectbegeleiding bij verhuizingen en het bouwen van websites.